BGtop Кашкавалено руло с кайма, кисели краставички, топено сирене, печени чушки и гъби Пропускане към основното съдържание

Представени

Кавърма-кебап със свинско

Продукти: 1 кг. свинско месо нарязано на хапки 3-4 глави нарязан на едро лук 3-4 печени червени чушки 1 люта чушка по желание 2-3 стръка праз лук и гъби по желание сол, черен пипер и малко чубрица 1 пълна лъжица доматено пюре 1 к. ч. вино 3-4 л. олио Начин на приготвяне: Нарязаното на кубчета месо от шол или плешка се запържва в мазнината заедно с лука. Когато месото и лука са добили хубав златист цвят се прибавят: нарязаният на ситно праз лук, гъбите, чубрица, лютата чушка (ако обичате люто), нарязаните печени червени чушки, черен пипер и сол. Добавете доматеното пюре разтворено в малко вода, налейте виното и разбъркайте много добре. Кебапът се задушава, докато остане на мазнина или се разпределя в гювечета и се пече около половин час.

Кашкавалено руло с кайма, кисели краставички, топено сирене, печени чушки и гъби

Подготовка: 10 мин.
Готвене: 25+1 час и 5 мин.
Порции: 6

Продукти:
За кашкаваленото покритие:
1 опаковка майонеза - 200 гр.
5 яйца
400 гр. настърган кашкавал

За плънката:
500 гр. кайма
2 яйца
1 глава лук
подправки за каймата според вкуса ви /черен пипер, кимион, чубрица/
100 гр. топено сирене
200 гр. гъби
4-5 кисели краставички
2 печени червени чушки
малко масло

Начин на приготвяне:
Разбийте добре майонезата, яйцата и кашкавала . Трябва да се получи пухкава смес.

Изсипете в правоъгълна тава застлана с хартия за печене. Изечете блата в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 25 мин. или до готовност.

Омесете каймата с подправките, лука и яйцата. Нанесете я върху поизстиналия блат. 

Върху каймата подредете топеното сирене и задушените в малко масло гъби, нарязаните кисели краставички, печената чушка (аз сложих и малко морковки) и разстелете равномерно.
Навивате на стегнато руло и го завивате в хартия за печене. След това увийте и в алуминиево фолио. Така ще предпазите рулото от изгаряне докато се пече.

Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за час, час и 5 мин.
Приятен апетит!!!

Коментари

Популярни публикации

FreeWebSubmission.com SonicRun.com Уеб директория онлайн магазин Видеоклипове Мармалад Каталог Топ Сайтове Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com Страница в Ресурсбук Добави в колекцията ми Обратна връзка