BGtop Домашни Kinder Milch-Schnitte Пропускане към основното съдържание

Представени

Кавърма-кебап със свинско

Продукти: 1 кг. свинско месо нарязано на хапки 3-4 глави нарязан на едро лук 3-4 печени червени чушки 1 люта чушка по желание 2-3 стръка праз лук и гъби по желание сол, черен пипер и малко чубрица 1 пълна лъжица доматено пюре 1 к. ч. вино 3-4 л. олио Начин на приготвяне: Нарязаното на кубчета месо от шол или плешка се запържва в мазнината заедно с лука. Когато месото и лука са добили хубав златист цвят се прибавят: нарязаният на ситно праз лук, гъбите, чубрица, лютата чушка (ако обичате люто), нарязаните печени червени чушки, черен пипер и сол. Добавете доматеното пюре разтворено в малко вода, налейте виното и разбъркайте много добре. Кебапът се задушава, докато остане на мазнина или се разпределя в гювечета и се пече около половин час.

Домашни Kinder Milch-Schnitte

Продукти:
За пандишпана:
150 грама брашно тип 500
4 яйца
6 супени лъжици захар
3 супени лъжици с връх какао
1 п. бакпулвер
2 ванилия
70 г масло или маргарин

За крема:
250 грама сметана (внимание поне 35-36%,  може да използвате и растителна)
1 и 1/2 - 2 супени лъжици мед
1 ванилия

Начин на приготвяне:
За блата:
Разбийте с миксер ( аз имам комбайн, но става и с ръчен миксер) яйцата и захарта, докато станат на гъста светла на цвят пяна.
Добавете мекото масло или маргарин, ванилията, какаото, бакпулвера, брашното и 
продължете да разбивате, докато съставките се смесят добре.
Застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене, изсипете сместа и 
я разстелете равномерно.
Печете в предварително затоплена фурна на 170 градуса за 25-30 минути. Оставете пандишпановия блат да се охлади.

За крема:
Разбийте сметаната с миксера до сгъстяване и 
добавете меда и ванилията, като продължете разбиването за кратко.
Обърнете блата на чист лист хартия за печене и отлепете хартията за печене внимателно.
С помоща на остър нож изравнете краищата на блата и разрежете на две равни части.
Раздалечете внимателно малко двете части и разстелете крема върху едната равномерно.
 Похлупете внимателно крема с другата чат и оберете отстрани излишния крем.
С помощта на остър нож нарежете сладкиша на парчета и ги поставете в хладилника, но затворени в метална или пластмасова кутия за сладки за да не изсъхне пандишпана,

Коментари

Популярни публикации

FreeWebSubmission.com SonicRun.com Уеб директория онлайн магазин Видеоклипове Мармалад Каталог Топ Сайтове Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com Страница в Ресурсбук Добави в колекцията ми Обратна връзка